Οικονομική Ενίσχυση

Αγαπητοί αναγνώστες, φίλοι και φίλες, σύντροφοι και συντρόφισσες

Το Ξεκίνημα στηρίζεται για την οικονομική του αυτοτέλεια, για τη χρηματοδότηση της λειτουργίας και των αγώνων του στη συνδρομή και την οικονομική ενίσχυση των μελών και των φίλων/αναγνωστών του. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά για μια οργάνωση πιστή στις ιδέες του επαναστατικού σοσιαλισμού για την οποία αποτελεί αρχή η απόλυτη οικονομική ανεξαρτησία της από κάθε είδους μεγάλα συμφέροντα.

Για το Ξεκίνημα η μάχη για τα οικονομικά ήταν πάντα μια διαρκής και δύσκολη μάχη. Στις σημερινές συνθήκες όμως, με το σύνθλιψη του βιοτικού επιπέδου, με τη μαζική ανεργία και υποαπασχόληση, γίνεται πραγματικά κρίσιμη!

διαβάστε εδώ αναλυτικό άρθρο για την καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης του xekinima.org

Γι’ αυτό απευθύνουμε κάλεσμα σε κάθε αναγνώστη/τρια μας να μας στηρίξει οικονομικά έστω και με ένα ελάχιστο ποσό μερικών ευρώ. Ακόμα πιο σημαντικό για μας θα ήταν η σε μηνιάτικη βάση ενίσχυση του Ξ μέσα από τραπεζική πάγια εντολή. Καλούμε κάθε φίλο και αναγνώστη του σάιτ μας να αναλογιστεί ότι λίγα λεφτά από πολλούς σημαίνουν πάρα πολλά για το Ξ!

Αφού έχετε αποφασίσει το ποσό της δωρεάς και τον τρόπο που θέλετε να λαμβάνετε την εφημερίδα μας, όπως περιγράφονται στο παραπάνω link,

επιλέξτε μια από τις παρακάτω μεθόδους: