Οι Rules of Morality στο 27ο κάμπινγκ Antinazi Zone-YRE

Το Σάββατο 1 Αυγούστου 2020, στις 10 το βράδυ, στο 27ο κάμπινγκ Antinazizone-YRE στις Ροβιές της Β. Εύβοιας, οι Rules of Morality (acoustic project) θα παίξουν για εσάς ακουστικές διασκευές από γνωστά και μη τραγούδια της reggae, όπως και δικές τους δημιουργίες με πολύ κέφι!

Οι R.o.M (Rules of Morality) είναι ένα νεοσύστατο μουσικό συγκρότημα ρέγκε με βάση τη Θεσσαλονίκη. Η “βάφτιση” γίνεται τον Ιούνιο του 2019. Το όνομα (δανεισμένο από μια κοινωνιολογική μελέτη οργανωμένη από τον Dr Oliver Scott Curry) αντιπροσωπεύει μια νέα ηθική που δεν θα βασίζεται πλέον στους κανόνες που επιβάλλονται από την κοινωνία αλλά μια απλουστευμένη λογική (η οποία συναντάται στους πολιτισμούς όλου του κόσμου) με βάση τον συνάνθρωπο και την συμβίωση.

Αποτελείται από τους: Γιώργο (φωνή, κιθάρα), Γρηγόρη (μπάσο), Jahvier (κρουστά, καχόν, φωνή) και Παύλο (ντραμς).

Τα μουσικά στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν είναι οι γλυκές χορωδιακές μελωδίες σε συνδυασμό με πολύ μπάσο, τρελούς ρυθμούς και ατελείωτους στίχους.

Έχουν ήδη κάποιες live εμφανίσεις στο ιστορικό τους αλλά δεν τους σταματά τίποτα και κανείς να στήσουν οπουδήποτε μια DIY συναυλία busking, από το πουθενά, μέσα στην πόλη ή όπου αλλού εμπνευστούν.

Ακολουθήστε το «Ξ» στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία άρθρα μας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε αναρτήσεις, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο και ηχητικά μας σε facebook, twitter, instagram, youtube, spotify.

Ενισχύστε οικονομικά το xekinima.org

διαβάστε επίσης:

7,247ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,001ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
425ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Επίκαιρες θεματικές

Πρόσφατα άρθρα